Hjem> Nyheder> Anvendelseskarakteristika for bimetalliske termometre

Anvendelseskarakteristika for bimetalliske termometre

July 19, 2024
(1) Det termoelektriske potentiale forstyrres ikke. Det termoelektriske potentiale af et bimetallisk termometer påvirkes ikke af andre faktorer og er kun relateret til dets eget termoelektriske elektrodemateriale. De termoelektriske egenskaber af det termoelektriske elektrodemateriale og temperaturforskellen i begge ender bestemmer det termoelektriske potentiale, som kan danne høj temperaturmålestabilitet og stærk tilpasningsevne til forskellige målemiljøer.
(2) De strukturelle former er forskellige og kan imødekomme forskellige målebehov.
(3) Temperaturresponshastigheden er hurtig med stærk følsomhed, og temperaturændringerne er intuitive, som kan vises og registreres på stedet
(4) Lille størrelse, praktisk anvendelse og stærk pålidelighed i temperaturmåling.
(5) Lang levetid, der er i stand til langvarig anvendelse i temperaturdetektion i kemisk produktion, med stabile fysiske og kemiske egenskaber.
(6) Stabil anti-korrosionsydelse. Anvendelsen af ​​bimetalliske termometre i kemisk produktion kræver ofte deres anvendelse i flydende og gasmiljøer. Deres beskyttende rør har god anti-korrosionsevne og vil ikke blive påvirket af målebetingelser, hvilket resulterer i korrosionsproblemer og påvirker målekvaliteten.
(7) Stærk trykresistens. Har god trykresistens og kan måles i forskellige trykniveauer med god tilpasningsevne til målebetingelser
(8) Konduktiviteten er høj, modstandstemperaturkoefficienten er lille, og der er et lineært forhold mellem termoelektrisk potentiale og temperatur med god linearitet.
Vores vigtigste produkter inkluderer elektromagnetisk flowmeter, turbineflowmeter, energimåler, massestrømmeter, hvirvelstrømmeter, tryktransmitter, niveau meter og magnetisk klapniveau meter.
Bimetal thermometer

ThermometerThermometer
Kontakt os

Author:

Mr. jsleitai

Phone/WhatsApp:

15152835938

Populære produkter
You may also like
Related Categories

Email til denne leverandør

Emne:
E-mail:
Besked:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontakt os

Author:

Mr. jsleitai

Phone/WhatsApp:

15152835938

Populære produkter
Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende