Hjem> Nyheder> Bimetallisk termometer

Bimetallisk termometer

April 22, 2024
Bimetallisk termometer er et feltdetektionsinstrument, der er egnet til måling af medium og lav temperatur, som kan bruges til direkte at måle temperaturen på gas, væske og damp. Termometeret er vandtæt, antikorrosion, eksplosionssikker, vibrationsbestandigt, intuitivt, let at læse, kviksølvfri, solid og holdbar med hensyn til designprincip og struktur. Det kan erstatte andre formede måleinstrumenter og er vidt brugt i industrielle og videnskabelige forskningsafdelinger såsom olie, kemisk industri, maskiner, skibe, kraftproduktion, tekstil, udskrivning og farvning osv.

1. Anvendelse
Bimetallisk termometer er et feltdetektionsinstrument til måling af medium og lav temperatur. Temperaturen for flydende damp og gasmedium i området fra-80 ℃-+ 500 ℃ i forskellige produktionsprocesser kan måles direkte.
2. Funktioner
På stedet temperaturvisning, intuitiv og praktisk;
Sikker og pålidelig, lang levetid;
Forskellige strukturelle former kan opfylde forskellige krav;
3. Arbejdsprincip
Bimetallisk termometer er sammensat af bimetalliske ark lavet af cirkulær bøjningsform. Når den ene ende opvarmes og udvides, drives markøren til at rotere, og arbejdsinstrumentet viser temperaturværdien, der svarer til det termoelektriske potentiale.

Derudover er vores vigtigste produkter: elektromagnetisk flowmeter, energimåler, hvirvelstrømmeter, tryktransmittere, niveaumåler, magnetisk klapniveau.
Thermometer
Kontakt os

Author:

Mr. jsleitai

Phone/WhatsApp:

15152835938

Populære produkter
You may also like
Related Categories

Email til denne leverandør

Emne:
E-mail:
Besked:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontakt os

Author:

Mr. jsleitai

Phone/WhatsApp:

15152835938

Populære produkter
Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende